Dagelijks verwelkomen wij onze passagiers en collega’s op een aangename, schone en duurzame luchthaven.

Een blijvende herinnering aan een prettig en aangenaam bezoek aan de luchthaven Brussels Airport bij iedere passagier, bezoeker en/of collega is ons doel. Onze medewerkers zetten zich dag in dag uit, 24 uur per dag en 7 dagen in de week in om een bijdrage te leveren aan een aangename, schone en duurzame luchthaven.

Flyplane Happy Familie
Onze drijfveren

De dynamische wereld van Brussels Airport is continu in de beweging. Voor ons is verandering en up-to-date blijven van belang. 

 • Beleving
  De beleving van passagiers, bezoekers en collega’s staat bij ons centraal
 • Optimalisatie
  Continu verbeteren van mens, middelen en materialen is de basis van onze dienstverlening.
 • Partnerschap
  De missie en ambitie van Brussels Airport bepaalt onze koers. Gezamenlijk bepalen wij de koers van onze dienstverlening.
 • Duurzaamheid
  Onze aandacht gaat uit naar onze mensen. Zij maken dagelijks het verschil en het is voor ons belangrijk om hen gelukkig, fit en vitaal te houden. Circulariteit en duurzaamheid zijn voor ons geen containerbegrippen. Bij ieder besluit stellen wij de vraag of de keuze bijdraagt aan een duurzame (leef- en werk)omgeving of onderdeel uitmaakt van een circulaire samenleving.
Medewerkers Vas Be
Brussels Airport Vas Be

Word jij onze nieuwe collega?

Werk je graag in een dynamische omgeving die iedere dag weer anders is? Schoonmaak is een vak en dat kun je leren… Belangrijker nog zijn de kwaliteiten gastvrij en durf. Ben je in het bezit van deze kwaliteiten en de wil om te leren, solliciteer en word onze nieuwe collega.

Samen zorgen wij dan voor een onvergetelijk verblijf van alle passagiers, bezoekers en collega’s op Brussels Airport.

Solliciteer